2015. április 23., csütörtök

UI tanfolyam

2015.03.16-án ismét elindult az EPAM Systems debreceni irodájának UI tanfolyama. A képzésre több mint 100 jelentkező közül került kiválasztásra az a 10 ember, akik részt vehettek a cég alkalmazottai által tartott ingyenes képzésen. A résztvevők között többen egyetemisták, illetve helyi cégek dolgozói voltak, akik ezen keretek között szerették volna fejleszteni szakmai ismereteiket a legmodernebb technikák elsajátításával.

A képzés mindazok számára volt érdekes, akik alapvető szaktudással rendelkeznek JavaScript, CSS és HTML területeken és ismereteiket a gyakorlatba átültetve is szeretnék kamatoztatni. Emellett a legjobban teljesítők számára adott volt a lehetőség, hogy karrierjüket az EPAM Systems debreceni irodájában folytathassák, ahol a legkiválóbb szakemberekkel együttműködve, ők maguk is szakmájuk legjobbjaivá válhassanak. A tanfolyam végeztével sikerült irodánkat bővíteni újabb tehetséges munkavállalókkal.

  Aki most lemaradt erről a lehetőségről, annak nem kell sokat várnia, az EPAM Systems rendszeresen szervez ingyenes képzéseket az érdeklődők számára, nem csak UI, hanem Java és Szoftvertesztelői területen is. Ehhez érdemes figyelemmel kísérni a Facebook oldalunkat és a blogunkat, ahol naprakész információkkal szolgálunk az érdeklődők számára.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése